Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

 

Eergisteren overkapping geplaatst door Klinkhamer, Aluxe Trendline antraciet met glas en LED verlichting, in Ede Gld. Perfecte montage en netjes afgewerkt, zeer vakkundige montage.

Begeleiding in het verkoop traject op basis van jarenlange ervaring, perfecte toonzaal om alle mogelijkheden goed te verkennen.
Goede service en nazorg zoals we dat tot nu toe hebben mogen ervaren.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer betrouwbare partij, positieve aanbeveling !

Fam Jansen - 07-06-2012 - 14:51

Na bij andere bedrijven eens gekeken te hebben, zijn we ook bij Klinkhamer geweest.
Het verschil was direct duidelijk, deze mensen zijn helemaal gespecialiseerd in overkappingen en alles wat daarbij hoort. Dus ook een grotere keuze, waardoor we precies datgene konden bestellen wat we wilden. En ook de prijs was gunstiger dan bij de kozijnenbedrijven en een zonweringsbedrijf waar we ook geweest waren. De hulp en het advies wat we in de showroom kregen was heel fijn en ook het plaatsen werd zeer vakkundig en netjes gedaan. Wij zijn uitermate tevreden over Klinkhamer en willen iedereen aanraden om ook hier eens te gaan kijken.
Ton en Mirjam van Assen

Ton van Assen - 23-05-2012 - 13:45

Ook wij zijn heel erg tevreden over Klinkhamer als bedrijf en de kwaliteit van de overkapping.
We hebben echt veel andere bedrijven bezocht, maar deze mensen zijn echt gespecialiseerd, hebben een grote keuze en weten waarover ze praten.

Er wordt ons bij Klinkhamer ook niets opgedrongen, we zijn elders wel eens anders ontvangen, dus we zijn echt blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Ook de monteurs zijn erg vriendelijk en vakbekwaam.

Linda en Marcel

Linda en Marcel - 13-04-2012 - 14:16

Wij zijn sinds enkele dagen ook de trotse bezitters van een klinkhamer overkapping! We zijn zeer te spreken over de vakkundige en secure manier van werken. Hoewel het toch wel een dag werk was, heb ik weinig van het gebeuren meegekregen. En nu genieten!!

fam rooijens - 29-09-2011 - 20:21

We hadden bij vrienden in Beuningen al een overkapping van Klinkhamer gezien en waren zelf ook van plan er een te laten plaatsen, maar wij wonen in Vianen. Dus eerst maar bij ons rond gekeken, dat is altijd goedkoper dachten we.
Maar daar hebben we ons in vergist, en zeker als je naar de kwaliteit kijkt. Bij ons was een overkapping van een ander bedrijf welke kwalitatief lang niet zo degelijk is, zelfs nog duurder dan bij Klinkhamer voor een veel mooiere en sterkere uitvoering.
Dus de keus was niet moeilijk en we zijn erg tevreden over dit bedrijf. Alle afspraken zijn stipt nagekomen, de monteurs zijn zeer vakkundig en secuur. Petje af!

Maikel en Samantha van Houten

Maikel - 02-09-2011 - 14:49


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »