Schuifbare beglazing voor veranda of balkon
Wij leveren diverse types glazen wanden, uitsluitend van de betere Europese merken met de verplichte CE-markering.

De kwaliteit van het rolmechanisme en van het geharde glas is bijzonder belangrijk. We leveren uitsluitend de merken, waar we zeker van zijn, dat we hiermee de beste kwaliteit leveren, maar toch tegen een uitermate scherpe prijs. 

Je kunt er hierdoor van uitgaan, dat je een product koopt waarvan je jarenlang veel plezier zult hebben. 
Tevens heb je bij ons de keuze uit schuifwanden en schuif-draaiwanden, op maat gemaakt en volgens jouw wensen uitgevoerd.

Op maat gemaakte volglas wanden met meerdere opties
                                                         Afbeelding invoegen       
 
Volglas wanden met panelen in standaard afmetingen
 Ben je op zoek naar een prijsgunstige volglas schuifwand zonder extra's? Dan volstaat wellicht onze wand met panelen in standaard afmetingen. De panelen zijn gemaakt van hoogwaardig 10 mm gehard glas, met geslepen en gepolijste randen.
Naast de keuze tussen helder of getint glas kun je bij ons ook kiezen in welke kleur je het aluminium van de profielen wilt hebben. Wij leveren drie standaard kleuren; mat antraciet (RAL 7016), mat zwart (RAL 9005) en gebroken wit (RAL 9001). Vaak kiest men voor de kleuren die ook zijn gebruikt voor de overkapping waarin de wanden en deuren zullen worden geplaatst. 
De standaard breedtes van de glazen panelen zijn 82, 90, 93, 98 en 103 centimeter.
Ook wanneer het op hoogtematen aankomt, hebben we een ruime keuze in afmetingen. De standaardhoogte van de glazen panelen zijn van 190 tot 250 centimeter, telkens oplopend met 5 centimeter. De ruimte in het bovenprofiel geeft de mogelijkheid om tussenliggende hoogtes op te vangen. 
Uiteraard krijg je van ons advies en ondersteuning als je de wand zelf wilt monteren. 
Om het gewicht van de schuifwanden van hoogwaardig glas goed te kunnen dragen is het belangrijk om een sterke en betrouwbare fundering te hebben. Deze moet volledig waterpas liggen en tot 400 kilo per strekkende meter kunnen dragen. Wanneer er nog geen fundering aanwezig is, of je wellicht twijfels hebt, zullen wij je graag hierover adviseren.

                              Handgreep welke op het glaspaneel gelijmd wordt.