CARPORTS
                   
Kwaliteit
Onze carports zijn met de grootste zorg ontwikkeld en samengesteld uit hoogwaardige materialen én zijn voorzien van CE-markering volgens de NEN EN-1090 norm. Daarmee voldoet de carport aan de verplichte technische/constructieve eisen die gesteld worden aan dragende constructies.

Formaat
De lengte van de carport kan in theorie oneindig zijn. Afhankelijk van de uitvoering wordt deze geleverd met een aantal staanders. De staanders kunnen maximaal 4000 mm uit elkaar staan en mogen een maximale overstek van 1000 mm hebben.

Duurzaam aluminium
Het frame van de carport bestaat uit een uniek profielsysteem van duurzaam aluminium. De carport kan worden gepoedercoat in iedere RAL-kleur (gecertificeerde 2-laags poedercoating). Gepoedercoat aluminium is slag- en slijtvast en is bovendien goed bestand tegen uv-licht en corrosie. Onze carports zijn onderhoudsarm en hebben een zeer lange levensduur.
 
We nodigen u dan ook graag uit om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Graag ontvangen we u in onze showroom waarbij u direct een offerte krijgt. Mocht u liever een offerte per email ontvangen, dan verzoeken we u om onderstaand formulier in te vullen en naar ons toe te sturen. U ontvangt binnen 24 uur de offerte.

                                                          
Klik hier om het formulier te openen.
formulier generator. formulier maken.