GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR:

Klinkhamer is een familiebedrijf dat al sinds 1974 actief is op het gebied van de verkoop van kunststof platen en de bewerking hiervan.

In het leveringsprogramma van kunststof platen verkoopt Klinkhamer vanaf de oprichting in 1974 ook de meerwandige platen voor het bouwen van een serre, terrasoverkapping of complete lichtstraten.

Dit werd in de jaren 80 uitgebreid met aluminium profielen en verdere toebehoren voor montage op een houten onderconstructie, dus een compleet systeem voor de handige doe-het-zelver.

      Afbeelding invoegen

Om echter aan de steeds grotere vraag naar uitgebreidere systemen en complete aluminium constructies te kunnen voldoen, hebben we in 2001 een aparte afdeling binnen ons bedrijf opgericht. Deze houdt zich uitsluitend bezig met de verkoop, fabricage en montage van alle mogelijke modellen terrasoverkappingen, tuinkamers, carports en aanverwante producten.

En het leveringsprogramma wordt regelmatig uitgebreid met de nieuwste artikelen.

Omdat we grotendeels in eigen fabriek de producten maken en deze door onze eigen ervaren monteurs bij de klant geplaatst worden, kunnen wij ook de meest complexe modellen leveren en aan alle specifieke wensen voldoen, tegen zeer gunstige prijzen.

Uiteraard kunt u de diverse mogelijkheden in onze uitgebreide showroom te Groesbeek bekijken.

Door onze grote, jarenlange ervaring en gedrevenheid om een perfect product te leveren, staat Klinkhamer garant voor een hoogwaardig, mooi product en deskundig advies. En daarbij zorgen onze snelle levertijden, uitstekende service en aantrekkelijke prijzen ervoor dat u een tevreden klant bij ons bent.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op om te horen wat wij zeker ook voor u kunnen betekenen!!