Kosten van een terrasoverkapping
De kosten van een terrasoverkapping zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren. Daarom vindt u ook zoveel verschil in prijzen, terwijl de producten in eerste instantie niet veel van elkaar lijken te verschillen:

Materiaal
De door ons leverbare terrasoverkappingen worden gemaakt van dikwandig en eerste kwaliteit aluminium. In onze showroom is het mogelijk om doorsnedes van de profielen te bekijken zodat u ziet hoe kwalitatief de materialen daadwerkelijk zijn. Deze kwaliteit heeft ook prijsconsequenties.

De constructie
Daarnaast worden de kosten voor de terrasoverkapping bepaald door de sterkte van de constructie. Het dikwandig aluminium zorgt er mede voor dat de profielen nooit doorhangen. Aan de hand van constructieberekeningen wordt de overkapping samengesteld met de juiste onderdelen en geproduceerd. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn, dat u een overkapping bij ons koopt waar wij volledig achter kunnen staan en waarvan u tientallen jaren zonder problemen kunt genieten!

Afmetingen en montage
We kunnen standaard afmetingen leveren, maar in 95% van de gevallen zijn de overkappingen exact op maat gemaakt. Tevens kunnen we een zelfbouwpakket leveren, maar de meeste klanten geven er de voorkeur aan de overkapping door ons te laten monteren.

Wat houdt een standaard montage in?
• Het nauwkeurig inmeten bij u thuis
• Het maken van een technische tekening voor onze werkplaats
• De productie in eigen fabriek
• Montage en eindoplevering
• Een degelijke fundatie tegen verzakking
• Alle bevestigingsmaterialen van roest vrij staal

Verder zijn er vaak nog extra werkzaamheden welke verricht dienen te worden om de overkapping perfect te monteren.
U kunt hierbij denken aan:
De achtermuur is niet vlak, deze dient dan uitgevuld- en eventueel met een speciaal gemaakt profiel afgedicht te worden;
• De overkapping moet aan een- of beide zijdes schuin gemaakt worden;
• De overkapping komt tegen een- of twee zijmuren aan en dient hier waterdicht tegen gemonteerd te worden;
• De bestaande regenpijp van de woning zit in de weg en dient omgeleid of door de overkapping gevoerd te worden;
• De overkapping moet geheel vrijstaand gemonteerd worden.

Al deze factoren bepalen dus de uiteindelijke prijs, zodat het niet mogelijk is een exacte prijs hier op de site te noemen. Wij staan erom bekend, dat we altijd een scherpe aanbieding doen, waarbij we zeker concurrerend zijn in vergelijking met andere aanbieders met hetzelfde product en uitvoering.
We nodigen u dan ook graag uit om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Graag ontvangen we u in onze showroom waarbij u direct een offerte krijgt.