OVERKAPPINGEN
De overkappingen zijn leverbaar in twee uitvoeringen:
 A] als terrasoverkapping of als dak van een tuinkamer met dichte wanden, waarbij geen open verbinding gemaakt wordt met de woning. In deze uitvoering zijn de profielen niet geïsoleerd. 
 B] met thermisch onderbroken profielen, voor gebruik als een serre dak of als een lichtstraat in de woning. Hierbij is er wel een open verbinding met de woning.
 
Voor de DAKBEDEKKING heeft u in beide gevallen de keuze tussen gelaagd veiligheidsglas in alle mogelijke uitvoeringen en vele soorten kunststof platen. 
 
Wij bieden u een keuze uit diverse merken en modellen, met ieder een eigen uitstraling, welke we bovendien geheel naar uw specifieke wensen kunnen uitvoeren.
In onze showroom kunt u deze bekijken en staan we voor u klaar om u een passend 
advies te geven. 
Tijdens uw bezoek ontvangt ook direct een vrijblijvende offerte. Na uw akkoord hiermee, komen we bij u thuis inmeten en bekijken we ter plaatse of we nog een aanvullend advies voor u hebben.
Daarna maken we in onze eigen fabriek uw overkapping op maat en komen onze eigen, ervaren monteurs deze bij u monteren.  
 
VEEL OPTIES 
Verder leveren wij diverse aanvullende producten:  aluminium kozijnen, waaronder spiekozijnen, zijwanden, meerdere types schuifwanden met volglas panelen en aluminium schuifpuien. Ook zonwering voor zowel bovenop als onder de overkapping, ritsscreens en windschermen behoren tot de mogelijkheden.
 
PRIJS/KWALITEIT
Wij hebben voor ons leveringsprogramma een zorgvuldige keuze gemaakt uit de diverse merken overkappingen en we leveren dan ook uitsluitend de merken waar we volledig achter kunnen staan wat betreft de kwaliteit.
Bovendien zorgen we voor goede inkoopprijzen, lage bedrijfskosten en kunnen we in eigen fabriek maatwerk produceren, waardoor we altijd voor een scherpe prijs zullen leveren.
 
         Afbeelding invoegen          
         
                 
       Afbeelding invoegen
 

     Afbeelding invoegen

                               
       

 
  
  
     

 
 
       
 Kijk wat onderstaande merken te bieden hebben!