VARISOL T200
Dit is een onderliggende zonwering van hoge Duitse kwaliteit. Naast de elegante geleiderprofielen en de mooi gevormde schermcassette overtuigt de T200 door het prettige gebruik. Deze is namelijk standaard voorzien van een Somfy motoraandrijving met elektronische eindafstelling en een Telis afstandsbediening.

Het  gemoffelde en daardoor goed beschermde aluminium zonweringframe is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Bijzonder gunstig voor het behoud van het doek is het gepatenteerde doekspanningssysteem: twee in de oprolbuis geïntegreerde veerpakketten zorgen voor een optimale doekspanning, die altijd overeenkomstig de uitgerolde doekgrootte aangepast is. 

Deze zonwering wordt op maat geleverd uit één stuk met een maximale breedte van 6 meter en een maximale uitval van 4,5 meter. Uitvoering als één scherm met één motor, twee gekoppelde schermen met één motor en als twee gekoppelde schermen met twee motoren, welke afzonderlijk te bedienen zijn, waardoor een maximale breedte van 10 meter mogelijk is.

Elektrische bediening is een absolute must voor deze zonwering. Standaard uitgerust met elektrische bediening van Somfy met afstandsbediening.


VARISOL T350 ZIP
Nieuw in de VARISOL collectie is de T350 zip. De VARISOL T350 is een terrrasoverkapping-onderzonwering, die door haar zijdelingse Zip-doekgeleiding zeer geschikt is voor gebruik bij grotere terrasoverkappingen.
In de cassette is een intelligent spansysteem geïntegreerd, dat bij een geopend scherm voor een optimale spanning van het doek zorgt. Door de zijdelingse Zip-doekgeleiding wordt het doek aan vier de kanten gespannen. Daardoor is er geen lichtspleet tussen de zijkanten van het doek en de geleiders en het doorhangen van de zijzomen wordt hiermee tegengegaan.

Doeken
De keuze van het doek is zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling van de T200. 
Kies daarom uit de ruime keuze van Varisol het doek wat het beste past bij uw overkapping en terras.
U maakt uw persoonlijke selectie uit diverse collecties:
Uni: doeken die uitgevoerd zijn in één kleur.
Blokstrepen: doeken met streepdessin, uitgevoerd in twee verschillende kleuren van gelijke breedte.
Fantasiedessin: doeken met een gevarieerd streeppatroon. 
 
 
            In de omvangrijke en smaakvolle VARISOL doekcollectie is voor
            iedere overkapping of serre het passende dessin te vinden.  

                              Afbeelding invoegen    

                                     Afbeelding invoegen

 

 Afbeelding invoegen