Prijzen van onze producten

Wilt u weten wat de prijs van een van onze producten bedraagt? Dan eerst even een opmerking.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Klinkhamer, wat tot uitdrukking komt in onze keuze van de producten uit ons leveringsprogramma.

Er zijn op dit moment vele aanbieders, waarbij in eerste instantie de producten niet veel van elkaar lijken te verschillen. Echter bij nader onderzoek door ons, schrikken we nogal eens van de slechte kwaliteit en beloftes van enkele fabrikanten welke vervolgens niet waargemaakt worden.

Aangezien wij aan onze klanten een product willen leveren waar we zelf volledig achter staan, betrekken wij onze producten uitsluitend bij fabrikanten, die aan onze normen hiervoor voldoen. Hierdoor kunt u onbezorgd genieten van uw aankoop bij ons, waar we uiteraard garantie op geven!

We nodigen u dan ook graag uit om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Graag ontvangen we u in onze showroom waarbij u direct een offerte krijgt. Mocht u liever een offerte per email ontvangen, dan verzoeken we u om onderstaand formulier in te vullen en naar ons toe te sturen. U ontvangt binnen 24 uur de offerte.    

PRIJSAANVRAAG GLAZEN SCHUIFWAND
PRIJSAANVRAAG CARPORT