Prijzen van onze producten

Wilt u weten wat de prijs van een van onze producten bedraagt? Dan eerst even een opmerking.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Klinkhamer, wat tot uitdrukking komt in onze keuze van de producten uit ons leveringsprogramma. Daardoor zijn wij niet de goedkoopste: wel leveren wij de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Er zijn op dit moment vele aanbieders, waarbij in eerste instantie de producten niet veel van elkaar lijken te verschillen. Echter bij nader onderzoek door ons, schrikken we nogal eens van de slechte kwaliteit en beloftes van enkele leveranciers, welke vervolgens niet waargemaakt worden.  Ook in deze markt geldt: goedkoop is duurkoop! 

Aangezien wij aan onze klanten een product willen leveren waar we zelf volledig achter staan, betrekken wij onze producten uitsluitend bij  de gerenommeerde fabrikanten, die aan onze normen hiervoor voldoen. Hierdoor kunt u onbezorgd genieten van uw aankoop bij ons, waar we uiteraard garantie op geven!

We nodigen u dan ook graag uit om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Graag ontvangen we u in onze showroom waarbij u direct een offerte krijgt. 

PRIJZEN OVERKAPPING